Noutăți

CASTAGNATA 2019 va avea loc la Chișinău pe 07 decembrie

Fundația Regina Pacis organizează, sâmbătă, 07 decembrie 2019, evenimentul caritabil „CASTAGNATA 2019”, ediția a VI-a. Doritorii vor avea posibilitate să guste castane prăjite și vin ”brule’”, preparate după rețete italiene.

Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru activitatea Cantinei Sociale Regina Pacis, unde, zilnic, vin după un prânz cald circa 180 de bătrâni și copii nevoiași.

Vă așteptăm să fiți alături de voluntarii Fundației Regina Pacis între orele  10:00 – 16:00, în Parcul Central (Scuarul Europei).

Fundația Regina Pacis este o organizație care oferă asistență psihologică, socială, medicală copiilor lipsiți de îngrijirea părintească și asistență familiilor social vulnerabile. Misiunea Fundației este de a contribui la reintegrarea în societate a tuturor celor aflați în dificultate, în special, a copiilor și familiilor acestora aflate în situații de risc.

Pentru mai multe informații o puteți contacta pe Adelina Sochirca, Consultantă Comunicare, e-mail: asochirca@reginapacis.org.