Voluntariat

Subdiviziuni in care te poti implica

Campania de Crăciun Încălzește o inimă
Castagnata
Ghiozdanul cu speranțe
Vernisajul de primăvară
Comunitatea Contează

Cine se poate implica?

În fiecare an, zeci de tineri voluntari se implică în organizarea şi desfăşurarea activităţilor de binefacere a Fundaţiei Regina Pacis pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Voluntarii primesc, la final, un Certificat, care atestă participarea în activităţile sociale a Fundaţiei Regina Pacis.

Cum poți să aplici?

1. Ia cunoștință cu activitățile Fundației Regina Pacis. Decide în ce campanie sau proiect dorești să te implici. Descarcă formularul de aplicare: Formular_voluntari_Regina Pacis

2. Îndeplinește-l și expediază-l prin email la chisinau@reginapacis.org. Dacă ai un CV, o recomandare și/sau alte acte relevante, ești încurajat să le expediezi împreună cu formularul de aplicare.

3. În scurt timp, vei primi un răspuns din partea persoanei responsabile. După aprobarea perioadei activității tale în calitate de voluntar și a domeniului în care vei activa, vei primi prin email fișa de post și contractul de voluntar.

Felicitari ai devenit voluntar!

Care sunt beneficiile?

  • Cunoști oameni noi, cultura, tradiții și obieceiuri frumoase;
  • Căștigi experiență de muncă, înveți lucruri noi și deprinderi ce îți vor fi utile;
  • Îți faci noi prieteni cu aceeași motivație;
  • Restitui comunității și dai celor ce au nevoie o parte din tine, astfel răsplătind ajutorul pe care l-ai primit în viața ta;
  • Poți testa practic abilitățile sau vocația ta pentru a urma o anumită carieră profesională;
  • Înveti să îți asumi o responsabilitate și să realizezi ceva la propria ta inițiativă

Părerea voluntarilor

Am oferit consultaţie medicală în perioada 20 iunie — 25 iunie 2013 aproximativ pentru 18 persoane în fiecare zi. Patologia cea mai frecventă la persoanele adulte e durerea de spate — RACHIALGIA, iar la copii controlul profilactic, patologii ale piciorului şi a coloanei vertebrale. Aduc sincere mulțumiri pacienților mei precum și conducerii Fundației pentru șansa oferită!

Victor Redis

Italia