Noutăți

În cele mai dificile situații, Centrul de Consultanță Familială “Regina Pacis” vine în sprijin

La vârsta de 41 de ani, Valeria locuiește cu mama sa. Femeia nu a reușit încă să-și întemeieze o famile și nu are copii.

Singurătatea îi dezvoltă un nivel înalt de anxietate

Valeria nu își poate construi o relație de lungă durată, iar situația tensionată a pus stăpânire pe ea. A încercat de nenumărate ori, dar nu are succes în acest sens. Are probleme de relaționare cu membrii familiei sale extinse. Nu are prietene și își duce traiul de una singură chiar dacă locuiește împreună cu mama. Îi este dificil să mențină relații de lungă durată. Are un nivel înalt de anxietate care se manifestă în diferite situații.

Valeria caută sprijin la Centrul de Consultanță Familială “Regina Pacis”

În cadrul Centrului de Consultanță Familială “Regina Pacis”, Valeria găsește sprijinul cuvenit în spargerea stereotipurilor referitor la modelele de relaționare cu persoanele din preajmă și schimbarea atitudinii față de membrii familiei sale. Ea reușește să se delimiteze de aceștia și să se perceapă pe sine însuși.

Valeria își recapătă încrederea în sine

Serviciile acordate de către specialiștii de la Centrul de Consultanță Familială “Regina Pacis” au ajutat-o pe Valeria să depășească situația tensionată în care se afla și din care nu reușea să iasă. Acest fapt o încurajează pe Valeria și îi crește stima de sine.

La început, Valeria era disperată și credea cu fermitate că nu va mai reuși să depășească barierle psihologice. Acum însă ea conștientizează că acesta era un gând stereotipizat care venea din frica de a rămâne singură și care nu o ajută cu nimic.

Valeria a devenit mai echilibrată emoțional și reușește mai bine să se detașeze de mama.