Noutăți

Consilierea oferită în cadrul Centrului de Consultanță Familială “Regina Pacis” a ajutat-o să-și găsească echilibrul emoțional

Nadea este căsătorită și are un copil de vârstă preșcolară. Nu are un venit permanent, fiind angajată ocazional în diferite locuri de muncă.

Relațiile încordate în familie îi provocau frică continuă

Tânăra este suspusă unui comportament violent, verbal și emotional, din partea soțului. Având un tată violent, Nadea trăiește cu frica că în orice moment ar putea fi lovită și de către soț.

Are o apreciere precară pe toate planurile. Deși este un bun specialist, nu reușește să se manifeste profesional, astfel încât să se întrețină pe cont propriu. Depinde financiar foarte mult de soț, toate cheltuielile pentru chirie și servicii fiind suportate de către acesta.

Nadea apelează la serviciile Centrului de Consultanță Familială “Regina Pacis”

Nadea a venit la Centrul de Consultanță Familială “Regina Pacis”, dar ascunde de soț faptul că merge la un psiholog de frica reacției lui. Pe acest fundal, ea se manifesta violent față de propriul copil – striga și îi aplica pedepse ce depășeau greșelile săvârșite de către micuț.

În cadrul Centrului, Nadea beneficiază deja de ceva timp, de asistență din partea specialiștilor, care lucrează cu ea în vederea depășirii anxietății generalizate, creșterii încrederii de sine și recunoașterii puterii interioare neconștientizate încă.

Tânăra reușește să-și găsească echilibrul emoțional

La început, Nadea nu conștientiza că soțul ei este violent. Ea credea că dacă nu o lovește, acesta nu manifestă violență. Acum, recunoaște mult mai bine momentele când soțul devine violent și știe cum să se manifeste.

Este mai echilibrată și reușește să se relaxeze mai ușor. Iar în relație cu propriul copil a devenit mult mai calmă și mai înțelegătoare.