Noutăți

Campania „ÎNCĂLZEȘTE O INIMĂ!”, 2016

Sfintele Sărbători de Iarnă se apropie cu mare bucurie şi speranţă, însă gândul nostru se îndreaptă încă o dată spre acele persoane şi familii unde este mai mare şi mai multă nevoie ca spiritul Crăciunului să fie adus în case şi în suflete. În acest sens, Fundaţia „Regina Pacis”, a desfăşurat Campania „ÎNCĂLZEŞTE O INIMĂ!”, cu scopul de a colecta produse alimentare, pentru a duce bucuria şi spiritul sărbătorilor la cât mai multe suflete greu încercate şi întristate.

Al doilea an consecutiv, pe parcursul a două zile, 23 – 24 decembrie 2016, în reţeaua de magazine FOURSHETE, LINELLA, METRO 1 şi 2 din Chişinău, au fost plasate boxe pentru colectarea produselor alimentare, destinate beneficiarilor Cantinei Sociale  „Regina Pacis” din Chişinău.

În această Campanie, alături de echipa Fundaţiei „Regina Pacis” au fost 59 de voluntari de la Consiliul Național al Tinerilor din Moldova. De asemenea, s-au implicat activ şi  beneficiarii proiectului Locuința Asistată „IN CAMINO” – 7 persoane și 4 persoane de la Centrul de Plasament al Copilului „Regina Pacis”.

Îndemnul pe care voluntarii îl adresau tuturor cumpărătorilor este Ajută un bătrân flămând de sărbători!”, îi inspira pe cumpărători să ofere momente de bucurie celor nevoiaşi în preajma Sfintelor Sărbători, cel mai așteptat moment al anului, fiind una dintre tradițiile primite cu entuziasm de către toți cumpărătorii noștri.  Sute de oameni de bună credinţă au fost foarte receptivi la nevoile persoanelor sărace, participând activ la donarea produselor alimentare.

După două zile de Campanie s-au strâns 7 tone 500 kg. de produse alimentare, în special zahăr, orez, hrișcă, paste făinoase.

Prin Campania „ÎNCĂLZEŞTE O INIMĂ!”, iniţiată de Fundaţia „Regina Pacis”, s-au pregătit pachete cu produse alimentare, care continuă să fie oferite persoanelor nevoiașe, dar în același timp să asigurăm și un trai mai decent pe parcursul Sărbătorilor de Iarnă. Acest lucru, totodată amintindu-ne și nouă că sărăcia nu are culoare etnică și nu se limitează la anumite spații geografice.

 Cu această ocazie, Fundaţia „Regina Pacis” adresează mulțumiri tuturor celor care nu au fost indiferenți și au participat în cadrul Campaniei „ÎNCĂLZEŞTE O INIMĂ!” din acest an, astfel, ajutând peste 130 de persoane nevoiaşe şi familii social-vulnerabile din Chişinău să se bucure de sărbători, având pe masă dulciuri și produse alimentare de primă necesitate. Aducem mulțumiri partenerilor noştri Consiliul Naţional al Tinerilor din Moldova, FOURSHETTE,  LINELLA şi METRO care ne-au susţinut în realizarea iniţiativei noastre.

Ne bucurăm că am reușit să ne depășim obiectivele propuse, dar și rezultatele de anul trecut ale Campaniei de Crăciun.