Noutăți

Fundația Regina Pacis distinsă cu premiul acordat de Ministerul Justiției la Gala „Parteneri de încredere ai justiției”

Fundația Regina Pacis este onorată de premiul acordat de Ministerul Justiției în cadrul Galei „Parteneri de încredere ai justiției”. Evenimentul a avut loc ieri, 27 februarie 2024, de Ziua mondială a ONG-urilor, marcând astfel recunoașterea eforturilor noastre în promovarea accesului la justiție și respectarea drepturilor omului.

„Acest premiu ne bucură și ne motivează în continuare să ne dedicăm misiunii noastre de sprijinire a respectării drepturilor omului, cu accent pe drepturile copiilor aflați în conflicte cu legea și pe procesul lor de resocializare prin programe de instruire profesională și activități menite să le asigure o integrare mai ușoară în societate”, menționează Ilie Zabica, directorul Fundației Regina Pacis.

Distincția primită reprezintă o validare a angajamentului Fundației Regina Pacis și ne încurajează să amplificăm impactul proiectelor pentru binele comunității. Mulțumim Ministerului Justiției al Republicii Moldova, USAID Moldova, Fundației Soros Moldova și tuturor partenerilor noștri devotați promovării drepturilor omului.

De asemenea, dorim să transmitem sincere mulțumiri finanțatorilor proiectelor noastre, partenerilor noștri de implementare și tuturor susținătorilor care contribuie cu generozitate la realizarea schimbărilor pozitive!

Suntem hotărâți să continuăm eforturile noastre și să colaborăm strâns cu comunitatea pentru o lume mai bună, bazată pe respectul și promovarea drepturilor fundamentale ale fiecăruia.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de email chisinau@reginapacis.org sau la numărul de telefon 022-23-55-11.