Noutăți

Familia – prin obiectivul copiilor

Familia este mediul cel mai potrivit unde copiii se dezvoltă și cresc, în care învață primele cuvinte și fac primii pași. Familia este baza pe care se ține o societate întreagă.

La data de 14.05.2016  Centrul de Plasament al Copilului ”Regina Pacis” , Centrul de Plasament ”Casa Concordia”, Locuința Asistată ”In Cammino” și copiii ansamblului de dansatori ”Brândușa” din or. Sîngera, au sărbătorit împreună, ”Ziua internațională a familiei” prin organizarea concursului de fotografiat.

Copiii au avut ca însărcinare să facă o poză de grup în care să fie reprezentat cît mai original ”Familia mea”, după care să facă o scurtă prezentare. Timp de 20 minute copiii au pozat, apoi au prezentat pozele, după care juriul a selectat cele mai reușite poze și au premiat copiii cu diplome și dulciuri.

Diplomă pentru cea mai ingenioasă poză au primit copiii de la ”Casa Concordia”,  diplomă pentru cea mai originală poză au primit copiii din ansamblul ”Brândușa”, iar cea mai filosofică a fost poza copiilor din CPC ”Regina Pacis”, care au prezentat familia ca un glob întreg.

Copiii au petrecut timpul frumos, au dansat hora împreună, au discutat și sau distrat. Concursurile organizate au ca scop socializarea copiilor și petrecerea timpului într-un mod constructiv.