Noutăți

Campania ”CAUT UN PRIETEN PENTRU O BUCATA DE PAINE”, 2015

În zilele de 29 și 30 decembrie 2015, Fundația Regina Pacis, a desfășurat campania ”Caut un Prieten pentru o Bucată de Pâine”, care a prevăzut colectare produselor alimentare în 6 Supermarlet-uri din Chișinău. În cadrul campaniei, au fost antrenați 60 voluntari ai Fundației Regina Pacis și ai A.O. Consiliul Municipal de TIneret din Chișinău, care pe parcursul celor două zile, în intervalul orelor 08:00 — 23:00 au colectat peste 6500 kg de produse alimentare!

Produsele alimentare, sunt destinate Cantinei Sociale ”Papa Francisc” din Chișinău, str. Avram Iancu 17 și persoanelor nevoiașe precum și familiilor social vulnerabile. Campania a derulat foarte bine iar mărinimia Chișinăuienilor a fost peste așteptările noastre!

Pe această cale, aducem sincere Mulțumiri, tuturor Chișinăuienilor care au donat produse în cadrul campaniei  ”Caut un Prieten pentru o Bucată de Pâine”! Mulțumim frumos rețelelor de supermarkete LINELLA și FOURCHETTE, tuturor voluntarilor, în mod special celor de la Mission Moldova care au venit din Italia special pentru a partecipa la campania noastră, voluntarilor A.O. Consiliul Municipal de TIneret din Chișinău, voluntarilor de la Centrul de Plasament ”Regina Pacis” și Locuința Asistată ”In Cammino”. Toți voluntarii au muncit extrem de mult și foarte bine! Mulțumim CARITAS Trieste, pentru suport și susținere!