Lacrimi de bucurie în ajun de Crăciun

Când suntem mici, Crăciunul este pentru noi o sărbătoare plină de tradiții. Îi scriem Moșului, decorăm bradul, colindăm sau chiar ne ajutăm părinții să pregătească masa pentru reuniunile de familie. Pentru mulți însă, pe măsură ce înaintează în vârstă, unele tradiții încep să se piardă. Pierd chiar amintirea inocenței de altădată pe care ne-o oferea Crăciunul, pierd joaca și chiar frivolitatea colindelor și uneori chiar bunătatea pe care o aduce sărbătoarea. Pierd Magia Crăciunului.

În Ajun de Sfintele Sărbători, MAX Maakt Possible, aduce Magia Crăciunului, astfel sărbătorile de iarnă vor fi mai frumoase pentru 150 de bătrâni, beneficiari ai Cantinei Sociale „Regina Pacis” din Chişinău şi pentru 20 de bătrâni de la Centrul Social din comuna Vărvăreuca, raionul Floreşti.

Darurile, sub formă de produse alimentare, vor ajunge în casele bătrânilor şi vor face masa de Crăciun mai bogată, oferindu-le persoanelor nevoiaşe puțină bucurie de sărbători, iar mirosul de portocală va „parfuma” odăiţele mici a celor nevoiași, aducându-le aminte de sărbătorile petrecute cândva în familie.