De Crăciun – oferă un zâmbet unui bătrân

 

 

Crăciunul este una din cele mai importante sărbători creştine, pe care fiecare doreşte să le petreacă în condiţii cel puţin decente. Pentru majoritatea persoanelor, Crăciunul este un prilej de bucurie, împreună cu familia şi prietenii. Sunt, însă, persoane pentru care Crăciunul este încă un prilej pentru a le reaminti de problemele lor şi a le face viaţa parcă mai apăsătoare… mai tristă.

Pentru a veni în sprijinul acestor persoane, Fundaţia “Regina Pacis”,  în ajunul sărbătorilor de iarnă,  a pregătit o surpriză acestor persoane pentru a le oferi o rază de lumină, un zîmbet, o speranţă în ziua de mâine.

 

100 de bătrâni s-au bucurat de Magia Sărbătorilor de iarnă, grație mărinimiei Guvernului Republicii Moldova. Surprizele s-au produs pe 27 decembrie curent, în cadrul Cantinei Sociale „Regina Pacis” din Chişinău. Beneficiari Cantinei Sociale au primit pachete în care se regăsesc produse alimentare specifice sărbătorilor de iarnă. Prin acest sprijin oferit persoanelor nevoiaşe  încercăm să redăm un strop de demnitate și bucurie unui vârstnic, unui bătrân disperat care nu are ce oferi celor apropiaţi pe masa de Crăciun. Fie ca Magia Crăciunilui să aducă în casele lor pace, liniște sufletească şi multe bucurii.