Istoria noastră

Cine suntem?

Scurt istoric

STATUTUL Fundației Regina Pacis

CERTIFICAT de INREGISTRARE a Fundației Regina Pacis 

CERTIFICAT de UTILITATE PUBLICĂ a Fundației Regina Pacis

CERTIFICAT de ACREDITARE a Fundației Regina Pacis

CERTIFICAT a INSTITUȚIEI GAZDĂ a ACTIVITĂȚII de VOLUNTARIAT

CURRICULUM VITAE

 

la sfârșitul anilor ’90, sute de mii de persoane din Europa de Est emigrau spre Vest în căutarea locurilor de muncă. În acea perioadă de timp, mulți cetățeni ai Republicii Moldova, prin înșelăciune, nimereau în plasele traficanților de carne vie. De cele mai dese ori, pradă traficanților erau fete tinere, traficate în scopul exploatării sexuale.  

Fiind absolut necesar stoparea acestui flagel social, a fost luată decizia de a desfășura în Republica Moldova programe de informare în masă a populației față de riscurile migrației ilegale, astfel prevenind alte cazuri de trafic a ființelor umane. Astfel, în vara anului 2000, la inițiativă preotului catolic de origine italiană Mons. Cesare LODESERTO, a fost creată Fundația Regina Pacis în Republica Moldova.

Detalii

Nu suntem indiferenți față de problemele societății!

La moment, Fundaţia Regina Pacis, și-a lărgit considerabil domeniul de activitate și implementează o serie de proiecte în domeniul apărării drepturilor copiilor și femeilor, acordării protecției și tot ceea ce este necesar pentru recuperarea și reintegrarea în societate a copiilor străzii și copiilor orfani, oferirii prânzurilor calde bătrânilor ce trăiesc în condiții de sărăcie extreme, ajutorării familiilor în situații de risc, desfăşurării programelor de instruire profesională pentru minori din grupul de risc, inclusiv minori deținuți în penitenciare etc.

Doneaza

CONDUCEREA FUNDAŢIEI REGINA PACIS

Mons. Cesare LODESERTO
Preşedinte

e.mail: clodeserto@reginapacis.org
mob. ITA+393358061783
mob. MD+37379400390

Ilie ZABICA
Director

e.mail: izabica@reginapacis.org
mob. +37379470520